Om Lærelyst

Velkommen til Lærelyst-bloggen! Her vil du finne ressurser til Lærelyst, så som kopieringsoriginaler og skjemaer. I tillegg vil jeg poste sporadiske nyheter inntil vi igjen har et fast nettsted for Lærelyst.

Hva er Lærelyst?

Lærelyst er en metode for bruk av rollespill som motivasjonsverktøy i undervisningen. Metoden, som er skapt av Rune Andersen, krever svært lite forarbeid og ingen tidligere erfaring. Det finnes to håndbøker: De høye landene, til bruk i et fantasimiljø, og Fra Vestfold til Miklagard, med miljø fra den virkelige verden. Du kan bruke hvilken du vil. Begge gir deg den samme innføringen i metoden.

Det er fullt mulig å lære metoden rett fra innføringsbøkene. Det eneste du trenger, er en bok og et terningsett (som kan bestilles fra Høyskoleforlaget).

Hvem er jeg?

Jeg heter Matthijs Holter, og har skrevet de to håndbøkene du kan bruke som innføring i metoden. Utenom dette har jeg skapt og utviklet spill i et utall sammenhenger. Du kan lese mer om meg på Wikipedia. Du kan også gjerne sende meg en mail på matthijs1000 [at] hotmail [dot] com!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggere like this: